suplement mengandung

saya nak tanya suplement apa yang ibu amalkan spnjang mengandung, untuk kesihatan bayi ibu serta perkembangan otak baby, skrg preggy hampir 16 week. #bantusharing #pleasehelp #5baby

4 Các câu trả lời

doctor bagi iberet dengan obical. dlu makan obimin plus. tp hb ok doctor tukar iberet. obical calcium + vit d. lain dr tu saya cuma minum pati delima je dgn 1 pil sbb ada thyroid. takde add on supplement sendiri.

saya ambil omega3, multivitamin dan kalsium sbg tambahan suplemen... sb mengandung 1st dulu mmg ada masalah kurang kalsium, hb low etc...

Iron folic , vitamin c dan salmon omega ( semua produk dari amway )

10mo trước

macam mana nk order supplement amway tu ua

Obimin