Tak selesa

Boleh share tak kalau dah 13 minggu pun perut tak selesa kenapa ya? Memang akan berlarutan sampai 9 bulan ataupun ada tahap yang akan hilang nanti? Perut tak selesa macam asyik rasa berangin je. Tak sedap perut

1 Trả lời

Normal puan. Saya pun tiap kali pregnant mesti badan berangin , perut tak selesa dan sebu. Masa first pregnant saya pergi berurut. Baru lega keluar semua angin . . Tapi cari bidan yang pandai urut ibu pregnant ya 😄