Stretch mark start usia kandungan berapa minggu?

Boleh share pengalaman x, usia kandungan berapa weeks korang dah ada stretch mark? Saya baru 21w setakat ni x ada lagi stretch mark kat perut ataupun payudara, harap² memang x ada terus la sampai bersalin nanti😁 Dan produk apa yg boleh mencegah stretch mark? Atau produk yg boleh kurangkan bila dah ada stretch mark nanti #firstmom #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

Tak sure la tapi sy dah start pakai cream brand palmer’s utk taknak bagi strechmark naik kat perut.

1y trước

Sy dah 18weeks+. Esok genap 19weeks.

sy ank nk masuk 7 org..x pernah ada strecmark 😁

1y trước

okay baik sis thanks ya

saya dh naik 19week tp skit ja..