Fully Breastfeeding Journey

Boleh share pengalaman korang yg pernah ada masalah air susu badan tak banyak tetapi selepas pelbagai usaha, akhirnya dapat menyusukan anak tanpa bantuan susu formula lagi? Nak buat semangat untuk para ibu yang tengah struggle perbanyakkan air susu badan untuk kebaikan anak. #bantusharing

2 Các câu trả lời

puan blh try follow ig sy share ni .puan noor fazila ni dia pakar lactating..byk ilmu yg dia share dkt highlightnya..dan juga blh tnya soalan direct dkt pakar lactating tersebut.. alhamdulillah sy dpt susukan anak sy hingga umur 2 tahun 1 bulan since follow tips dan teknik yg di ajar.hrp apa sy share ni dpt mmbntu puan juga..😉✌🏻.mg dpmudahkan segalanya..aamiin..

2y trước

betul, sy dm pon dia balas. sentiasa balas dan byk mmbantu. harini sy 44hari, mcm² dugaan, puting terbelah, ldr semua sy tny dkt puaan fazilah.

susu badan tak byk boleh jd sbb tak kerap keluarkan susu..