Assalamualaikum hai semua ibu2 mcm Mna nak atasi alahan 😌

Boleh share #ingintahu

2 Các câu trả lời

Makan buah... Tiada cara lain utk atasi.. Itu mmg rezeki Allah bgi😊ibu y ade alahan tanda janin sihat

2y trước

Allah... Awk.. Moga lps ni boleh makan je.. Minta suami buat kan air doa, sy hri tu mcm tu..asben buat kan air doa.. Skrg da boleh mkn.. Tp demand la minta lauk y hanya nk mkn hahaahah

Try and error makanan dan minuman yg sesuai. Elakkan perkara yg kita alah

2y trước

Saya tutup pintu dan pakai mask 😁. Redha sabar dan syukur dlm menghadapi alahan kehamilan ya. Sementara ya. Kuatkan semangat!