Ruam

Boleh share cream apa yg sesuai untuk ruam mcm ni? Tq..

Ruam
49 Các câu trả lời

Ank sy jd mcm ni.. Jumpa doctor, n doc prescribe aqueous cream n calamine cream... Mandian ezerra... Skrg dah ok... Tinggai parut ja

Mak sy ajar buh bedak sejuk..ambik beberapa biji bedak pstu hancunrkan pakai jari n buh celah2 tengkuk.alhamdulillah menjadi

Sudocream okay.. boleh try.. bby saya pn ada ruam mcm ni tpi kat blkang tengkuk.. sapu nipis2 mmg cepat berkesan

4y trước

Boleh cari kat farmasi

Saya guna mandian Tasneem dan balm Skeenz juga produk Tasneem alhamdulillah kulit anak saya hilang ruam.

Bb sy ruam penuh kat muka. Sy try minyak kelapa dara.. Dlm seminggu, alhamdulillah clear. Ikhtiar..

Gunakan cream drapolene. Cream terbaik tu. Boleh dapatkan di mana² oharmacy, guardian, watson

4y trước

Ble drop kn gmbr tq

Guna minyak zaiton pure. Tp letak nipis je jgn berkali2. Letak lepas dia mandi.

Dlu msih ank kcik saya guna chibbi cream..beli kt fmasi atau kedai ubt cina..ade jual..

Sy pakai herbal blend shaklee, dlm masa 3 hari ruam kat leher baby sy sembuh.

Bwa g klinik mama.. nti doktor bg ubt.. mcm bby sy.. 1 kli sapu dh ok.. 😊