Ruam

Boleh share cream apa yg sesuai untuk ruam mcm ni? Tq..

Ruam
49 Các câu trả lời

sy dlu ank mcm tu jgk...smu krim x sesuai..last2 ltak minyak TYT ok trus..

Cba tngk kat farmasi ,ada tu cream..sy pun x ingt APA nma creamnya

Boleh cuba cream mayyababy utk baby. Natural ingredients ☺️

Sy pakaikan earthmama diaper balm. Sehari dh baik alhamdulillah

4y trước

Walaupun utk diaper balm, still blh guna utk ruam mcm di leher.. dan bahan2 organik..

cuba krim dari herbablend dari shaklee, insya Allah

sis boleh try sudocream.anak saya alhamdulillah sembuh

4y trước

Betul sis huda. Boleh juga sapu kt mana2 ruam bahagian badan. Sapu rata nipis2 je. Tiap kali lepas mandi sapu inshaAllah hilang.

TYT ok.. Sesuai jg bila kena gigit nyamuk👍

Kita pki bedak cornstarch pureen

Sy ank pkai tepung ubi bancuh mcm bdk sjuk

sis blh try bedak sejuk tanah liat nie