Jahitan bersalin normal

Boleh share berapa lama jahitan lepas bersalin elok dan sembuh.. just nak tahu je. sebab saya dah 30 days pantang masih tak pulih sepenuhnya.

2 Các câu trả lời

Sy pun dlm 2mgu dh kering.. Jahitan pun tanggal.. Suruh suami yg tgkkan jahitan tu.. Tp walaupun dh tanggal jahitan ttp rasa seriau bila nk ke toilet😂

sy 2 minggu dh elok , cuma benang ja xkuar habis . sblom 30 hari dh kering elok dh .

5y trước

stp kali nurae dtg , sy akn suh tgkk Jahit oke ke x . dia cek smua ok , haritu sy ad sakit kt tmpt kncing ni , gi hosptl , diorg cek , jahitan smua elok dahh . cumaa sakit tu sbb bks tiub kncing msa lps bsalin