Pregnant & bersama suami

Boleh sesiapa kongsikan, pada bulan keberapa kehamilan ye kita sesuai nak bersama suami? Kadang2 tu rasa nak bersama, tapi takut baby okay ke.. kalau ada yg boleh advice.. terima kasih

2 Các câu trả lời

takde bukti saintifik yg bersama semasa mengandung ni bahaya. melainkan ada pendarahan atau infection pada vagina atau pada penis suami. saya sendiri bersama dari awal hamil 4w sampai sebelum bersalin. baby sihat takde masalah

As long as awak takde masalah kesihatan, bila2 boleh. Saya tak pernah pantang bersama suami since tahu pregnant sampai la 3rd trimester. For more details, awak consult dengan doktor awak