berpantang

Boleh sesiapa bagitahu.. Masa beepantang boleh ke tidur sebelah pagi. Sebab tak cukup tidur disebelah malam

15 Các câu trả lời

Boleh je awak. Klau siang tu, baby tidur je, awak pun tidur la sekali. Sbb malam baby kdg2 tidur lewat, kita xckup tidur. Klau boleh, masa baby tidur siang tu, awak tidur, inform la dgn org yg awak dduk tu (mak/mak mertua/suami) yg awak nak take a nap kejap. InshaAllah klau kita ckup tidur, xmudah rasa stress/marah je memanjang.

Tido je sis. Time baby tido je tido. Sbb baby tido xmenentu. Dia xboleh beza siang mlm lg. So klo time dia tdo, ikot je dia tdo. Kalau x, tingtong la jwbnya klo baby selalu bjga mlm

Ank sy bjage mlm..siang tido.. Lps subuh bru tdo biasenye.. Nak xnk siang sy kne join dia tido.. Mne mau xtido mlm.. Letih bdn..

sy tidur je masa pantang dulu. lps mandi dgn akar2 kayu, sarapan, tgk anak tido sy pun tido sekali .masa tu je boleh rehat.

Tido lah ank tido awk pon tido jgn pksa dri berjga sngt t xckup rht lah bhya bdn tu lemah lg kena reht bnyk bru cpt sht

Kalau saya akan curi masa .kalau anak tidur kita ikut tidur jugak . Sebab nnti bila baby dah bangun dah xleh tidur .

Boleh. Tidur cukup2 siang... Sebab siang ramai yg boleh tengok. N dengar if bby nangis...

Boleh. Digalakkan jika bayi dah tidur, sis tidur lah sekali. Rehatlah sebaik mungkin.

Better tdo kalau anak tdo... Anak dh bgun nnti x can nk rehat

boleh jew..cm sy..ank tdo sy tdo skali..bb mlm xckup tidur