Tendangan bayi bermula pada usia kandungan yg ke berapa minggu?

Boleh saya tahu..kebiasaannya, ibu mengandung akan rasa tendangan bayi pada usia kandungan berapa minggu?#firstbaby

8 Các câu trả lời

16w dh rsa hlus je mcm angin.. start 20w keats mkin kuat.. skrg dh 29w4d makin mnjadi² tendangan dia

3y trước

Sis sama! Sya bru rasa halus je tendangan bby in 15w 😁 Hopefully makin brtmbah weeks bby x tendang kuat sgt🤣 1st bby 1st mom🥰

Depends on individu..ade yg betul2 rse time 20w..kalau b4 tue just rse cam angin2 lalu je..

sa 19weeks da rasa sikit and now 20weeks makin kerap terasa gerakan😁

saya start rasa betul baby tendang once masuk 21 weeks

saya 3 bulan dah rasa tendangan dia.. tapi slow laa..

20 minggu ke atas

17 week

16week