Baby kerap mengeras .

boleh saya tahu kenapa ye baby kuat sngt mengeras , adakah tu normal atau bahaya ye? saya skrg baru 23week tp sllu rasa mngeras . Masa mngndungkan ank 1 tkde lah kerap sngt , skrg ank no 2 kerap mngeras . risauu lah jgk , adakah perlu ke klinik?

2 Các câu trả lời

Ibu try banyakkan rest dan jangan angkat berat2. Hari tu sy pun mcm ni..tya kat dr.. Diorang suggest banyakkan rest and elak angkat berat2.. Tp lebih baik buat pemeriksaan.

Kekerapan mengeras tu kalau selang beberapa minit yg sekata, terus ke PAC untuk pemeriksaan