Sakit bawah perut

Boleh saya tahu kalau sakit bawah perut tu normal or kena gi hospital ye? Kandungan saya dah 8bulan tapi dari semalam duk sakit je bawah perut tu. Saya ni first baby please bantu momies momies??

3 Các câu trả lời

Sya pun kemarin.lepas Jumpa dok malam2..scan rupanya kaki baby kat bawah kepala kat atas 🤦🏻dan sya kencing kotor,dan jangkitan kulat..dok dah beri ubat.

Sis, kalau masih sakit makan hari, lebih baik pergi hospital sis .. Dokter pantau lebih elok sis .. Semoga semuanya baik-baik 💖 Allahumma Aamiin

Better gi hospital sis.risau apa2 jadi