Tentang buku pink

Boleh saya tahu bila dapat buat buku pink ?

15 Các câu trả lời

sis buat appointment dulu dekat KK, cakap nak buat buku pink. Seeloknya sebelum 12weeks, sbb kalau lambat nanti Nurse bebel and buku pun ade cop late booking. Bukan apa, senang dorang nak pantau ibu dan baby. First time mom pun ade kene ambil injection. So jangan lambat2. semoga sihat2 selalu

Saya cek prgnancy test ada 2 line.. esk pg terus pergi cek urine kat klinik kesihatan..dah confirm mmg 2 line..klinik bagi tarikh utk buat buku pink.. 4 tahun tggu.. akhirnya bergelar ibu.. doakan sy n kandungan selamat ya.. apps ni byk mmbantu 😍😍😍🥰🥰

4y trước

amin

Mereka kata best sebelum 12weeks tapi I went bila nearing 16 weeks. Depends on nurse juga. Kadang2 mereka baik juga :) and informative

masa anak sulung 8 mggu terus buat. anak 2nd...perut da beso. 5 bln baru buat. tu pn sbb mak bebel suruh buat. hehehehe...

sebelum kandungan cecah 12 minggu. Better buat sebelum 12 minggu sebab nnti nurse marah mcm saya kene marah dgn nurse.

Call kk terdekat dulu utk buat booking tarikh. Sy dpt booking masa 8w.

saya 6 weeks dh buat..lagipun ini first time saya..😅

buat appointment dulu sis. buka buku better sblm 12mgu

saya masa 12w dah buka buku pink 😊

sya akn buat buku pink 12weeks nti.