Saya pregnant 22 week

Boleh sarankan susu apa yg elok utk saya minum sbb rata2 kata susu anmum tinggi gula.

32 Các câu trả lời

sy minum susu farm fresh je.. kdg2 hl, kdg goodday.. aslkn susu..😆 sy brsalin 37w baby brt 3.28kg..

sy mnm susu dutch lady yg kotak tu je.. alhamdulillah xde masalah spanjny hamil.. gdm pn xde

saya minum anmum berat sama je sis ,,xde naik2 .. naik pun sikit2 .. ikut dr org jugak sis

sy minum similac. so far okay.. lepas habis ni sy nak try friso pulak. hehehe..

enfamama A+ susu paling sedap yg sya minum sejak mengandung...less sugar

susu Anmum tanpa gula tu bagus .. sembelit pun X ..hb pun oke je ..

Susu kambing wildan, elok sangat and sedapp tak bau hamis

Anmum tanpa gula tambahan dan bagus untuk perkembangan otak

cuba susu kambing.mna2 pun boleh. bek utk kwal gula n hb

susu farm fresh atau HL boleh tk utk 1st trimester??

3y trước

HL lg sdap. susu low fat dia rsa cm vanilla sikit.