susu terbaik

Hb low ...skrg minum susu anmum..yg mane susu elok utk tambah darah

9 Các câu trả lời

awak try usaha minum susu brand lazz susu kambing perisa kurma.. tak bau hamis susu dia.. bagus untuk ibu mengandung yg hb low.. sy dari first pregnancy sampai 33 minggu sekarang amalkan susu ni je.. kalau awk nak, boleh whatsapp sy +601111844270..

bayam n jambu batu sangat2 membantu. sy tiap kali gi check hb elok je. padahal tiap2 minggu kerja baham jambu batu dengan serbuk asam. kadang2 sy makan jambu batu yg dibekukan. haih pelik2 betul la selera sy sekarang.😂

minum jus mamariam... sy hb makin low, kawan syorkan jus tu.. try amal dlm sbulan jgk lh kesan.. tp makin naik lah stiap kali checkup

Try mkn maltofer sis .. Kunyah2 jee.. Rasa pun coklat .. In sha allah hb elokkcntk je sis

sy xjln mkn byam atau jmbu btu. susu kmbing je jln ngn bdan sy. 😅

sis try minum susu wildan mama premium

try minum susu kambing rrayan ...

cuba susu Wildan mama premium

Try minum susu HL ☺