mimpi scan anak prempuan ?

Boleh percaya dak ni mmpi ni? Sebab dah lama nak p scan, sampai lani xp², dok berharap nak p scan la, dok xdok mimpi p scan anak prempuan. ? ada yg mcam sy dak baru mmpi kali ni jaa? komen laa

2 Các câu trả lời

Sampai terbawa2 mimpi ni nti sis ajak suami luang kan masa kejap check jantina anak. Haha. Sy sampai ke sudah x tahu jantina anak. Surprise lah nti. 🤭

5y trước

Hahahha sya plak yg malas nk p, dri dulu lagi, suami free, kita yg mengantuk lah, baloq liat mmg xleh buatpa dh, hahaha ni smpai mmpi la, haha adoiii.. Dh bopa mggu sis??

Biasanya firasat mom tepat..