?

Boleh nak tanya kalau kita terminum air oren then dalam pati tu ada tercampur nenas boleh ke? Risaunyaa

2 Các câu trả lời

Nenas dgn kuantiti sikit xpe jew..Klu mkn nenas yg btul2 bru kte tgk tndakblas tu...Fikir yg baik2 sis...

5y trước

okey je tu sb bukan nenas yg sbiji tu..Means nenas yg dh bercmpur..Okey je tu fikir yg postif in sha allah xade ape2

Xpe sis.. kalau nenas yg raw tu yg xleh mkm byk..

5y trước

Yeke. Saya makan tapi kalau teringin je. Tapi ni minum air oren tak tahu pulak ada campur nenas