berat bertambah lepas bersalin

boleh mommies share mcmna nak kuruskan badan dan kempiskan perut lps bersalin..makan jamu ape? perut makin kedepan.. mcm hamil 3 bln.. skrg sy cucuk perancang ..org kata cucuk perancang badan akan naik..

1 Trả lời

aah ramai kawan saya yang ambik pil perancang memang badan naik mendadak.Untuk kempiskan perut maybe bolee mula buat workout/senaman tertentu .Penggunaan bengkung pun membantu jugaa sebenarny walaupun lepas habes pantang