hubungan sex

Boleh kew kandungan baru 5 minggu

17 Các câu trả lời

Selalu doctor nasihatkan kandungan bawah 3 bulan x digalakkan bersama. Tapi bergantung la pada janin juga. Sy pernah keluar darah selepas bersama Masa awal kandungan. 2 Hari lepas tu keguguran. Bergantung pada janin kot sis. De yg okay je.

Boleh cuma jgn kasar...n minta nasihat doktor dlu...ade org doc akn suruh stop dlu tggu smpai trimester ke 2...ada org boleh je bila2 pon nk bsama

Boleh je janji Jgn ganas ganas 😋 If anything happened trus pg hospital. If... Kalau xde pape ok je. Tapi tak digalakkan sgt sbb masih baru.

Saya dh 8 minggu.. Suami pn tak berani nak bersama dgn saya sb fikirkan kandungan baru lg.. Kalau sis berani.. Slow2 jek k hehe

Boleh je kot, tp slow². Macam saya hb xberani. Kandungan dah 3bulan lebih baru laa berani nak bersama 😅

try laa.. jg buang dlm.. sy 5 week, buat pelahan2 pn bleeding.. sbb x thu , terbuang dlm.. mengelupur p spital😂

3y trước

Macam mana lepastu sis? Baby ada ke

Kalau saya tak berani..sebab baru lagi..hehe..skrg dah masuk 27weeks pon still takot2 lagi..

Boleh jer..tapi kalau x selesa ataw sakit jgn teruskan bahaya untk kandungan

Boleh jika janin sihat , dan tiada sejarah keguguran lalu..

Jangan tindih perut. Kalau rasa sakit sebaiknya elakkan