100plus

Boleh ker ibu mengadung minum 100 plus.. Dah 7 bulan

16 Các câu trả lời

Saya dulu kuat minun air gas before pregnant. Lah ni dah 7 bulan dah lama tak merasa. My mom balik kerja belikan adik kfc. Air pepsi pula terliur sangat. Haritu tak tahan nafsu saya bedal air pepsi tu dua teguk je. Then terpaksa tahan lagi. Hihihi

Sy baru mnum smalam... Lepas kemas2 rumah... Minum pulak yg sejuk2 musim panas ni... Mula2 mnum steguk je... Nak tgk perut meragam ke x... Bgantung pada bdn ye sis... Boleh try & error

5y trước

Try seteguk dlu... Jgn smpai sbotol pulak... Hehe

Boleh jer utk tenaga tengok pada badan boleh terima atau tak tapi seeloknya yg tak bergas tu sebab sya minum yg takde gas Alhamdulillah okey dengan diri sya

klu bleh elakkan la.. sy klu teringin sgt minuman bergas pn, husband marah klu minum byk.. minum cket je..

Ade 100plus yg xde gas. Boleh minum yg tuu sis kalau nak sgt..ade jual kt stesen minyak 7e cmtuu

Okay je , saya dri awal pregnant sampai 8 bulan masih okay tkde pape. Cuma jgn berbotol2 je😊

Saya minum sis... Alhamdulillah ok...tapi cari yg kurang gula gasnya x berapa kuat

Mak mentua saya tak kasi minum air tu. Bahaya pd baby katanya

5y trước

Setiap ibu pregnant kondisi perut & tahap kesihatan kita tak sama sis. Walaupun sama2 pregnant

Boleh, tapi secara sederhana. Bolehlah nak buat rasa-rasa.

5y trước

Nak bagi ada tenaga jer

Saya minum pepsi. Haha tapi seteguk dua jela