maggi

boleh ke ye awal pregnant makan maggi yee. .tringin sngd. .maggi cup

43 Các câu trả lời

Saya haritu pon teringin. Saya masak sebungkus, makan sesudu dua je, selebihnya suami yg habiskan. Bagi rasa rasa jela.

Boleh sis.. saya pun dah hujung2 3rd trimester ni suka betul makan maggi ayam. Tapi jangan kerap sangat lah 😂

kalau tringin sgt makan je..mcm sy trngin sgt n husb bg greenlight,da dpt makan lega tekak..now da xnk da hehe

Sy baru smlm mkn.. 2-3suap ye... ngap anak punya sbb xtahan bau kari tu🤣🤣🤣🤣🤣

Haah mkn ckit je.. sye pun cmtuh.. teringin sgt.. bau kari tuh xtahan.. 😁😁

Boleh je...asal.lepas teringin..jgn mkn selalu xpregnt pon xbgus mkn sllu

Sya Lps teringin je tpi MKN sikit je pas tu bgi ank dgn suami hbskn

Saya smlm makan megi cup tomyam..makan 2 cup plak tu..huhu trgin sangt..

Boleh. Hehe sbb sy hujung2 pregnant tu lg selalu mkn samyang. 😅

sy kuat mkn maggi sis, maggie asam laksa, bole ja mkn tp jgn saluu