Boleh ka tak minum tea O

Boleh ke pregnant minum tea O? Maaf sy baru

29 Các câu trả lời

sy sepanjang mengandung mmg sy suka semua teh, kopi dan milo...tp tgok pada badan awk tau... jgn ikut org... sy even minum semua tu hari² hb sy tggi so kalau awk tgok hb awk x ok baik elakkan

Saya memula minum je teh o tapi makin lama hb saya makin low. So nurse suggest saya stop minun teh dengan segala kaffein. Lepas saya stop terus minum tu baru hb saya naik okayy

ikut atas org juga...sy selang sehari minum teh.. kdng teh ais.. alhamdulilah x ada apa maslh masa preggy haritu sampai bersalin..

ada yg ok je..tp saya tak boleh minum teh o kembung perut.n ada kafein kan.sepanjang preggy ni mmg tak minum teh n kopi..

ikut masing2 jgk lah...kalau nk minum minum je tpi kena minum selang hari..jgn plk minum hari2..

Ikut org. Ada org dah cut caffein pun ttp hb low. Macam saya pulak hari hari bantai teh o ais tetap 12-14

kalau awl pregnant x digalakkan sbb tea mengandungi kafein, better minum susu atau air buah2an.

klu boleh elakkan kafein sbb boleh ganggu hb. klu teringin ambil segelas, skali je shari.

minum minuman brkaffein boleh mngngu pengluran air susu msa melahirkn baby...

saya hari2 minum milo, masa check ambik darah hari tu semua normal