Berat baby

Boleh ke mommy2 yang 39 weeks share brp berat baby skrg? Normal ke berat 3.01 kg kalau ikut scan? Ke terlebih... Risau saya baby besar hm

4 Các câu trả lời

OK tu sis, sya 38wk, baby 3.2kg tapi sya kena serah diri sehari sebelum due sbb saya ada risiko besalin normal klau baby besar.. 😊Semoga sya dan mommy semua permudah kn persalinan nnti...🥰

kalau doc x ckp apa2, means ok je tu sis. cm sy 37w, berat baby 3.07 kg. hari ini da masuk 38w. sy terima je seadanya. janji baby selamat bakal lahirkan nanti & sihat.

Sy rasa normal tu sis..saya plak Baru scan 38w berat baby 3.497 kg..Dan air ketuban lebih..dah kena refer o&g pulak. doakan Sy boleh beranak normal ya..

1y trước

InsyaAllah mommy. You can do it! 💪

okay je tu. cuma kdg2 bila keluar ade time terlebih ade time terkurg dr berat yg kita scan