berat baby

harini scan berat baby dh 2.5 kg pdhal baru 33 minggu hm risau sampai masa nanti kena cser je hm ada yg sama ke??

6 Các câu trả lời

semangat baby awak...sy last tahu berat baby mase 24 minggu 1.3kg....sekrg dh nk masuk 34 minggu ...5/6 nnti baru checkup lagi kat kk entah berapa lah berat baby...semoga urusan kita bakal ibu ibu ni semua dipermudahkan..aamiin

tolak tepi czer tu. czer ni bukan suka2 nk decide...just because bby besar ke apa. klu bby position ok, ibu pn sihat..paling2 pun serah diri awl utk induce saja.

Nak tanya la sis mcm mana kita nak tau berat baby kita dlm perut ye ? Nurse xda bagi tau dgn sya pun

4mo trước

Actually kna tnya kdg ad je doc bgtau detail tnpa tnya. Tp klau berat bby xnormal doc mmg akn ckp trus je

Sy bru scan td..Anggaran 3kg..rsau sy..bby bru 33weeks..Sy ade DM

Sy 33w aritu baby baru 2.11kg doktor x ckp apa2.. ok ke 😅

saya 33w baru 2kg. Dr cakap normal graft lagi