Teh bunga.

Boleh ke minum teh bunga?? Ada yg ckp boleh ada yg ckp x boleh..mna satu ni🤔 sy dh 7w4d#ingintahu #ingintahu #ingintahu #firstbaby #firstbaby #firstbaby

8 Các câu trả lời

Tak pernah dengar pulak tak boleh… Tapi masa awal pregnant dulu saya minum je… Cuma biasa lah teh mmg tak elok sangat sebab boleh buat sembelit dan angin… Maklum lah pregnant kan senang kena sembelit dengan angin… 😅

mcm sy plak..anti btol dgn teh bunga ni lg2 yg kotak..pernah try minum..angin satu badan..perut rasa kembung jer..sgt2 xselesa & kencing non stop..lain org lain penerimaannya..huhu

Boleh Je minum sis...cuma kita taw kan teh tu angin je...sye minum and suka teh bunga....klau bleh kurang kan...

sy minm je Sis tp xde la selalu.time btul2 tringin sgt minum 1 kotak kecik Tu je

boleh. mmg favourite sy tu. sy minum xde masalah pun. zero caffeine

boleh je. just jgn bnyk takut kencing manis nti kata nurse.

Saya mnum bdn jd berangin.ikut org kkdg okay

boleh cuma jangan yang sejuk ja