Air Badak

Boleh ke minum air badak time preggy

11 Các câu trả lời

Sye pun xberani mnum, sbb suami xbg.. huhu dia risau lak.. rituh sye kne pnas dlm, dia kta mnum 100plus yg xde gas je.. lpas tuh ok dah.. air bdak tuh cm herbs kan, so xdisarankan kot.. cer tnye dktor.. better.. 😊😊

Boleh sis... Sy baru je minum tempoh hry lepas.. sy deman.. sy preggy 13week daripda minum ubat bgus minum air badak je spya suhu panas bdan turun..

Org cina kata air badak, teh, kafein, air buang panas & segala herba2, pati ayam. Kalo bole elakkan semasa mengandung. Bole menganggu perkembangan otak baby.

Air badak x sesuai untuk ibu mengandung sebab kandungan air tu x boleh diminum. Takut effect dekat baby.

a'ah sis ,sy minum time demam urat ..ada yg ckp blh ,ada yg xblh ,atas bdn kite jugak ..🙂

Ade kate bleh ade kate tk boleh. Saye tk mnum ,sbb was was pulak huhu

boleh jer sis ,air badak kan untuk sejukkan badan ..😉

X sure...kene tny pd yg lebih berpengalaman...

Boleh tanya nurse time checkup sbb tak pasti

Boleh je sis..