Bayi Sesedu

Boleh ke menyusukan bayi ketika bayi sedang sesedu?? Takut dia tersedak ke apa#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

10 Các câu trả lời

Boleh je susukan anak ketika sedu. Cara ini lebih cepat hentikan sedu baby. Kesian dia x lena tidur kalau sedu. Apatah lagi baby new born. Jangan risau, saya pun susukan baby ketika sedu. Skrang tengah berpantang lagi anak ke 3..☺️

1. tgok pampers..kdg2 pampers penuh dh tu 2. sebab suhu terlalu sejuk 3. bg je susu + sendawakan 4. sedu lagi? lepas buat yg kt atas? Inn syaa Allah hilang sendiri.. bbrapa minit kemudian

mmg nk hilangkn sedu bby nyusukan je. dulu sy tmpal cebis tisu basah kt dahi. org tua2 suruh. skrg dah bijak sikit 😂nyusukan trus hilang

kalau kata dia tersedu lama sgt , nak hilangkan cara sedu saya bagi dia myusu je. mmg hilang juga. n takda lagi dia tersedak,

betul comment diatas. kalau lama sgt, kesian juga baby. macam kita juga la, kalau sedu kan minum air utk hilangkan.

lagi cepat habis sedu bila menyusukan dia. anak sy bunyi je sedu terus nenenkan, dua tiga sedut dh hilang sedu.

mmg sy klau bby sedu sy susukn supaya cpt hlg sedu dia

Boleh, mommy

bagi je..

boleh