32minggu

Boleh ke klau bersalin kndungan bru usia 32mnggu ? Tnggi ker risiko ? Sbb sye da start rasa sakit ,8-10mnit skli rasa sakit . Tp saya x ke hsptl trus sbb tkut tu hnye kontraksi palsu . Sye x ada pngalaman dpt kontraksi palsu mse pregnant ank no 1&2 .

3 Các câu trả lời

Sis dh bersalin ke ms 32 minggu tu? Atau bl bersalin blh share? Sbb sy sellaunya kontraksi palsu 1-2bulan jgk baru lah bersalin. Bl kontraksi palsu dtg, gigih buat kegel (kemut)

Saya masa 31week-33week taksilap. Time ni rsa lain macam je, rupanya braxton hicks. Risauuu, if what happens kannn.

4y trước

Saya bru 32mnggu 3hri

Kalau palsu, awk ubah position semua sakit tu hilang. Ni sakit non stop ke ?

4y trước

Better pegi hosp laa sis. Try check takut dah ade bukaan ke kan.