panadol

Boleh ke kite makan panadol yang ni ye ?

panadol
5 Các câu trả lời

Boleh je. Selamat utk ibu mengandung. Lepas2 ni kalau mk beli ubat di farmasi, jgn lupe utk mention pregnant. Jadi pihak farmasi akan aware psl kondisi puan

4y trước

Lebih baik refer kpd doc dari beli di farmasi..unless ada org farmasi yg boleh explain pasal ubat tu

Pregnant ke bf? Kalau pregnant boleh makan paracetamol sahaja..tak boleh ada contain bahan lain..check kat ubat tu..ada apa

4y trước

If awak still tak ok dgn makan ubat PARACETAMOL..baik refer doc... Jgn buat benda pelik2.. Sbb saya pnh demam masa 3m pregnant punya la tahan sampai tak mampu nak tahan..serah diri kat klnik..dpt paracetamol..tapi saya minum 100plus..last2 urine saya tak cantik..tapi the next checkup tu ok.. Ada org kandungan tak kuat kalau minum 100 plus..boleh gugur...so bettet makan paracetamol je la..membantu

Haritu demam p klinik kesihatan, farmasi bagi uphamol yg 500mg. Bukan uphamol 650mg.. uphamol ni nama brand pengeluar je..

4y trước

Yg ni 500mg, nak mintak tips untuk kurangkan demam.. Dah tak larat , dgn sakit kepala nya lagi

Sy x pnah mkn ubat masa mgandung... Takot... Mlainkn ubat2 yg dokter bg...

Klau ragu2 mkn panadol 500g je sebiji..