Vitamin C

Boleh ke kita minum supplement vitamin c 1000mg ketika menyusu badan... Adakah ada effects untuk anak kita, baby baru 4 bulan...

1 Trả lời

Xdela sis..bgus tuk kita juge..sbb ank dh amik spruh dr apa kita mkn dh...mcm vitamin c ni.husben.sy kata bgus amik sbb nti kita xmudah jtuh sakit..nk2 kita slalu xckup rest n slalu bgun tuk susukn ank kn... At least bile mkn supplement ni dpt backup mne yg kurang dlm.bdn kita..sbb apa kita mkn..smua share ngn ank esp bile bf ni 😉✌sy dr bby lahir sy dh stat mkn supplement fish oil... Calcium .. dandelion pill tuk hati...vitamin c... Blackmores ...