22 wek

Boleh ke kita beli barang baby ,,, Usia kandungan baru 22 wek 😁😁 Org dulu2 kate xleh beli lagi kalau belum 7 bulan betul ke tu 😁

41 Các câu trả lời

sy start beli masa 25weeks. sy rs ok je beli sikit2 sis.nanti takut kita xlarat nk jenjalan

Boleh sis.. Beli sikit²... Kalau nk beli sekali banyak duit kita kena keluar kan sekali

Beli sikit2 dulu sis..senang..insya-Allah..tawakal pada Allah semoga kandungan sihat..

Beli awal2 sis. Sy bru 6 blan pn jalan kjap dh pnat. Nmpk krusi jer trus nk duduk.

saya dah start beli barang baby 22w . beli sikit2 . tak la teruk sgt nanti ☺️

tak salah beli awal-awal sis. nnti xdela terasa sgt nk beli byk2 ujg2 nnti😅

Sy start 26w..skrg dh 9bln..bru siap packing n msok dlm keta

Takyah ikut orang. X jadi masalah beli awal. Beli sikit2

Sy pn tgu nnti 7bulan. Hrap la larat je bdan ni😂

Sya 23week,dah beli sikit2..kotnya la bersalin awl