Boleh Ke Kejutkan Bayi 5 Bulan Untuk Menyusu

Hi, boleh ke kejutkan baby 5 bulan untuk menyusu? Waktu siang dan malam.

3 Các câu trả lời

Kenapa nak kejut kan ya? Baby minum on demand kalau menyusu direct feeding.

4y trước

Selalu yg kejut every hour tu baby jaundice sbb nak make sure dia minuk banyak and membuang air besar banyak. Tapi kalau dah 5 bulan selalunya baby dah ada demand dia sendiri. Kalau lapar, dia minta susu. Tapi kalau dia x bangun susu, mak pam la sbb takut nnt susu drop kalau lama x keluarkan.

Boleh

blh