kandungan 5 bulan

boleh ke kandungan 5 bulan makan durian? saya makan bnyak jugak dalam 10 ulas macam tu.. saya tak tahu kalau bahaya, takut pulak...#firstbaby

6 Các câu trả lời

sy alhamdulillah lah mkn lbh pda 10 ulas mso awl² bulan ritu..mkn kli kdua xleh tln dh dye tlok sruh mnth jgk.bnda hk ngdm nk mkn plok untk kli kdua xleh dh smua akn mnth smla ...hnya kna mkn skli jh smua bnda yg ngdam..sy pn first bby xthu jgk ritu bleh xleh mkn durian bnyk msa dk umh mil ..bila bg thu kak n umi sy kna mrah sbb mkn bnyk...😅...msa tu lawok sgt...sbb xthu..mil ad ckp bleh mkn bnyk ko tkt xleh jh..lps pda mnth tu sy mnum air sjuk n air suam bnyk²...skrng sy 5bln dh...

3y trước

semoga dipermudahkan segala urusan..

jangan amalkan ye sis..Saya yang makan durian Dua ulas aje pun berat naik mendadak sampai 2kg dalam masa 2minggu..Xpasal kena pantau tekanan darah 🤣🤣.Naseb Xkena minum airgula kalau x lagi naya 😅

Banyak tu sis 10ulas,at least boleh mkan 2,3 ulas tu pun kena minum air suam lpas mkan, sbb durian tu bergas panas, sya 6,7 bulan pun mkan durian sis tpi 2,3 ulas je, trus minum air suam bnyak

Durian dgn kmbing kalau makan terlebih.. Bole keguguran ya sis.. Lepas ni jangan ulang lagi.. Ade yg kata mitos.. Tp benda dh blaku pada sy..

4y trước

Sekarang kandungan dh brape bulan

Banyaknya. 2 ulas durian sudah memadai sama ada hamil atau tak.

minum air suam..