Ingin tahu

Boleh ke ibu mengandung mkan shushi. Teringin sngt 😫

10 Các câu trả lời

saya ni mmg peminat sushi. sbb ada bca sushi x leh mkn msa pregnant lol sedih. hahaha. tpi rupanya klu yg masak mcm yg goreng tempura tu bleh je. yg mentah2 mcm salmon tu yg x boleh. so boleh mkn sushi sis tpi kna yg msak punya.

2y trước

Kalau teringin sangat takpe boleh je. Tapi jangan selalu ok 😊

boleh je sis.. tp kalau boleh jgn la mkn yg menggunakan bahan separuh masak tu.. pastu jgn mkn terlalu kerap.. boleh mkn jgn selalu.. sbb sy pun jenis sgt suke ngan sushi ni.. mkn pun berpada2 jela.. pilih yg masak2..

sy mkn yg da msak je mcm udang tempura .. sbb dlu tak minat sgt pun mkn sushi 😹 now teringin mskkan french .. international sungguh 😿.. msk sendiri loya tekak huu

Saya makan sushi yg masak… Yang tak masak tu tak amik… Teringin sangat masa tu… Tapi okay je asalkan bukan mentah

boleh sis. tapi makan yang dah masak. kalau boleh elakkan yang mentah macam salmon mentah. 😊

boleh je sis, janji berpada pada, kalau boleh elakkan topping sushi yang tak masak.

boleh.. pastikan sushi masak sepenuhnya. Jangan pilih separuh masak/ mentah.

kalau salmon yg belum masak tu xboleh makan.. pilih topping yg da masak..

sye makan je .. tp yg mentah tk amik la .. sye makan berpada2 ..

boleh slgi tidak berlebihan