buah dabai

Boleh ke ibu hamil mkan buah ni..buah dabai

buah dabai
17 Các câu trả lời

Buah ape tu.. Seumur hidup ini tak pernah nampak lagi.. Rasanya macam mana ye... Awak duduk daerah mana.. Maaf banyak tanya.. Sebab buah tu cantik dipandangan mata ini.. 😁😁

5y trước

buah d ade kt ngri kite org jer(sarawak)...sdappp buah nie rsa dia lemak2.. lgi2 mkn dgn nsi pns2....

boleh.. buah dabai cicah kicap ikan pun sedap.. rendam dgn air pnas hgga lembut than boleh mkn..😋 pebret dr kg srwak lg.

Kami di sabah panggil ni buah kembayau.. Wkt saya mengandung 2 kilo saya bantai.. Sedappp. Hahahaba

Boleh je sis..sy mmg mkn buah dabai sjak kndungan 16w lg smpi skrg 22w...bt jeruk pun sdap..

Sedapnyee 🥰. Sy dh lama xmkn.. Teringin pulak tpi jauh 😭😭😭

Boleh.. Sy pn mkn buah dabei.. Mmg best. Tp xle byk

Boleh sis..sya pun Makan juga☺️

buah apa ni... X pernah tgok pon

Boleh sedap MKN dgn nasi panas

Boleh sis. Sy ade mkn jgk