Bersama suami

Boleh ke diawal usia kehamilan 4w5d boleh bersama dengan suami?

1 Trả lời

sy bersama dgn suami dr awal pregnant sampailah hari nak bersalin. tp,kalau awal pregnancy elakkan kasar sgt ya. lg 1,jgn pancut air suami kat dlm. nanti hujung² nak bersalin baru pancut dlm.

1y trước

air mani suami boleh trigger contraction. sbb tu digalakkan kerap bersama hujung² kehamilan,pancut dlm utk cepatkan bukaan serviks. semua tiga² anak sy tak lama bersalin. bersalin hari yg sama bila dah start contraction