daging kisar ramly

boleh ke bg anak setahun keatas makan daging kisar ramly? #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

boleh awak. cuba la, kalau anak serasi okay je. cuma bagi saya, sedap lagi daging real 😂

1y trước

yep kalau tgk ingredients mmg okay, tapi ianya di processed dan di-frozenkan. saya tak cakap pun ada bahan lain. saya tak kecam pun. saya cuma bagitahu pendapat saya. kalau tak valid then its okay la. lain orang lain citarasa.

tq awak2..alhamdulillah anak sy mmg tak memilih mkanan..skrg 1y 5m

Daging boleh. Kalau anak suka makan best macam2 menu boleh masak.