Buah nangka...

Boleh ke baru 8weeks tp teringin nak makan buah nangka? ?

25 Các câu trả lời

Pengalaman kakak ipar..mengidam buah nangka..makan berlebihan..ank dlm kandungan 8bulan..meninggal dlm perut..kalau saya nk mkn apa2 mngidam macam mana pun sy amik dlm kuantiti yg sikit..masa anak saya mnyusu badan pon bnyk kali mak pesan..makan buah amik dlm kuantiti sikit..takut effect kat anak..contohnya rmbutan..takut anak yg batuk2..makn bole..tapi ambil kuantiti sikit..pendapat saya laa..maaf kalau salah😊

12mo trước

Maaf sis,8 bulan ke 8 weeks bby meninggal dlm perut?Allahu..bby dh ckup sifat tu

Saya mkn ok saja bnyk plk tu 😅 tapi masa itu saya x tau saya mengandung syukur baby x kenapa².. Tapi skrg teringin plk nak mkn bila baca komen takut la plk 😬

Makan sekadar merasa je kot. Saya aritu 16minggu makan nangka haa hamik angin 1 badan, perut mcm kena gempa bumi sebab angin. Kalau nak rasa2 je ok la kot..

Saya boleh makan buah nangka tp lepas tu angin kaw2 laa smpi skit2 perut berangin...seulas je mkn.. Ikut badan org kot sis.. Klu teringin jamahla sikit..

Boleh jaa. Hehehe. Tp takut angin la sikit perut tu.. Sedap la pulak dgar.. Haduii. Teringin pulak

Boleh makan tapi kuantiti sedikit saja... Sekadar ambik rasa... Sbb kandungan baru lagi kan...

Seblm mkn, minta doa minta selamat kandungan. Saya makan seulas. Alhamdulillah selamat.

Boleh makan,tapi haritu makan 2 ulas,dah angin n sakit satu badan😭😭😭

Saya makan nangka madu. Sampai 4 ulas😂😂😂

boleh tp,angin satu badan nnti. mmm sedapnya.