Minum ais

Boleh ke time pregnant minum ais?

15 Các câu trả lời

Pernah bc kalau kerap minum ais nnt anak sng kene asma lpas lahir...nak minun boleh jer...td sy buat detail scan n baby tdo...salah satu cara nak kejutkan baby Dr suh minum air ais.

5y trước

Sy scan swasta td....boleh sbb ms awl scan baby sgt active...part nk tgok muka dia telengkupkn badan n xbyk gerak. Dr bgtau baby dh tdo...minggu ni sy dh 24w klau bc info baby akn bermain n tdo tuk pulihkn tenaga

Boleh je minum ais. Time pregnant ni la nak minum puas2. Dah bersalin nanti kena pantang air sejuk & ais 😂

minum ais hilang dahaga...susah nk tinggal yg sejuk2...mnum yg suam2 rasa pahitnye la.. 😂

Sy pun.... Biasa take minum. Tapi time pregnant rasa sangat back minum

Masa pregnant ni, mulut ni asik meminta minum air sejuk dan manis

sy awal prgnt asik nk mnm air sejuk..dgn mnm ais jek.

Blh tp x digalakkan minum byk.

Sy ari2 mnum ais.. Xkira siang mlm

ari2 nak kemam... ice

Sy minum je😂😂