Makanan naikkam hb

Boleh je cuma makan makanan yg boleh naikkan hb hari2 tanpa makan ubat???

2 Các câu trả lời

amatlah mustahil sis. sbb hb mmg naik turun. bila pregnant, hormon lg berubah2. sbb tu klinik bg ubat utk tambah darah tu. sbb sgt bahaya utk baby bila hb rendah. makanan kita makan ni tak cukup nak kasi hb maintain/tinggi. mmg kena topup dgn ubat tu

sy yg makan ubat pun mkin turun, kalau tk makan ubat tktau jdi apa. klau mknn pun x berapa jaln. sy hri2 mkn jambu batu sama je tk naik pun mkin turun😭