Pil maltofer

Boleh ke saya makan makanan naikkan hb banyak2 tapi saya stop makan maltofer.. sbb give up pulak rasa makan maltofer smpai 2 biji hari2 tapi mcm xde function.. bila mkn makanan yg bole naikkan hb byk2 baru ok

2 Các câu trả lời

mcm mana sis tahu makan pil tu takda function? ada sbb klinik kasi ubat2 tu ya. kalau nak stop makan kena inform nurse/doktor. sbb kdg ada benda kita makan boleh naikkan hb, kdg tak.

boleh j3 sis. nnti kene bgtau nurse xnk dh makan maltofer . nnti dia akann beri ubt lain .. atauapun suggest mknn ape yg blh naikkan hb..