UPT POSITIF CD23

Boleh jadi ke upt naik double line samar dlm 10minit msa cd 23? sy period 8/10-15/10.

6 Các câu trả lời

CD23 tu brp dpo? depends on berapa panjang cycle awak. kalau awak ovulasi awal, boleh jadi je. paling awal dalam 8 dpo dah ada kes boleh dapat positif UPT. tapi sebab naik lepas 10 minit, tak valid dah tu. most probably evap line.

8mo trước

dpo4 sis. cycle sy jenis tak teratur. ye dlm 10minit naik double line

Kalau UPT +ve means pregnant. Cuba clearblue utk lagi tepat and trngok berapa weeks

8mo trước

Baik sis, nnt sye try clearblue

lain kli tulis DPO brpa spya sng nak tau&kira .. klu CD je, susah nak jangka.

8mo trước

Baik sis nnt sy test lg

sorry saya nak tanya macam mana nak kira CD tu? from first day period ke?

8mo trước

ya sis kira dr first period

Dh jumpa waktu subur ke sblm dpt upt positif ni

8mo trước

ya ade, opk positif jg

Sorry, CD tu ape sis?

8mo trước

cycle day sis