Haid ke ni

Saya dah 10 hari lambat period...cek upt double line samar samar......tapi hari ni turun darah coklet gito...period ke ni..

2 Các câu trả lời

Line samar2 tu line color pink atau kelabu sis? Kalau pink, inshaAllah ada dah tu cuma baru lagii sebab tu line samar2. Tapi kalau line color kelabu tu invalid, evap line tu sebab upt kena tgk bawah 5 minit @ 10 minit bergantungg test & brand sis guna. Moga dipermudahkan urusan 🤲🏻

boleh jadi chemical pregnancy sis...