UPT faint line positive lepas 2 jam minum air.

Boleh jadi faint line ke klau minum air lepas 2 jam? Saya dah 9 weeks. Dari hri tu faint line jer. Cari UPT yg paling sensitif pun still faint line. #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

UPT faint line positive lepas 2 jam minum air.
2 Các câu trả lời

dh 9w bile2 mse pun upt ttp akn trang mybe bru 3w+ if ade https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

cube buat lepas bgun tido. cuci kemaluan dulu lepas tu baru buang air kecil sikit. lepas tu baru tadahkan.