Ruam

Boleh guna tak bedak ni untuk bayi 2 bulan ruam dekat leher?

Ruam
34 Các câu trả lời

Ank buah saya semua pkai bedak ni.. Saya masa kecik pun pkai bedak ni.. Bagus laa

Bila ruam kt leher sy pkaikn ni.. Biasa esoknye dh baik.. Pastu xpakai dh..

ruam sebab panas..? lain baby lain kesesuaian mereka.. cuba tnye dkter dulu..

Anak4 saya pon jika kena ruam mesti guna bedak nie... alhamdulillah ok...

Sy pakai bedak pureen biru.. 😊 dri ank ptma g dhh pkai tu

Kalau blh elak kn pnggunaan bedak... cari cream yg sesuai utk ruam..

Saya guna sebamed losyen sis .. insyallah ok

pakai bedak pureen wrna biru . too bedak utk baby yg ada ruam

Saya pakai Ni dari first baby lagi.. pakai ckit2 je...

Sy xpakai bedak, sy pakaikan cream utk ruam baby..