Mandian & lotion

Hi, boleh cadangkan tak Mandian & lotion jenama untuk baby supaya kulit tak Kering ?

2 Các câu trả lời

Dari anak sy lahir sampai sekarang sy guna product anakku, cuma dua minggu lepas cuaca panas sgt sampai kulit anak jd kering bersisik, sy tukar pakai lotion dgn sabun cetaphil, terus ok & sgt berkesan 😊

6y trước

Iyeke. Nanti nak try pulak . Mana tahu berkesan . Terima Kasih awak ❤️

Try sebamed sis..akak sy guna utk baby dia cantik kulit. Xkering..sy nanti kluar baby nk guna sebamed juga..

5y trước

terima kasih . nanti saya cuba sebamed pulak