Jenama Pampers yang baik

Boleh cadangkan jenama Pampers yg sesuai utk baby lelaki dgn penyerapan yg baik.. saya guna Drypers tpi baby tdk selesa walaupun kencing sekali dua.. nmpk mcm lembab bahagia kemaluan baby. #mommybuntu

26 Các câu trả lời

Just sharing... My baby boy mula2 sy bg pakai drypers tp tak lama guna sbb ruam. Lepas tu tukar guna petpet tp sama juga tak lama pakai sbb ruam & bila kencing berak bole leaking... Last sy try huggies sampai la sekarang, suka sgt dgn brand huggies walau nampak nipis tp quality sgt2 bagus, my baby dah tak ada ruam, kencing berak pun dah tak tembus & paling best diapers huggies sgt2 soft utk baby...walau kencing berak pun baby masi selesa tidur sbb penyerapan yg sgt2 bagus...

4y trước

kalau pakai petpet elok

try huggies. tp huggies nipis skit lah. kena slaalu tukar,., mmg x boleh biar lama2 sis. kalau huggies pant dy ad yg indicator diaper dh penuh, warna tu akn bertukar means dh kene change diaper. x mugkin kite tau kan baby dh kencing brape kali

sy guna mamypoko..walaupun dh penuh bebird still ok,x basah,penyerapan memang terbaik..ni ikut anak sy lah

4y trước

tq

Jika nak jimat dan penyerapan pun okay saya pakaikan anak dengan jenama Fred Flo Tesco

sy pakaikn anak applecrumby...lembut n sgt elok utk kulit bayi

My son use diapex pants..selesa utk baby boy

Merries terbaik.x penah bocor.pakai 12 hours pun no problem.

4y trước

ok tq

petpet..drypers skrg nipis...kalo nk lg elok genki

mamypoko..huggies.. dua ni terbaik bagi sy

offspring pon ok tp agak mahal