Hai ibu&bakal ibu..nak tanya.ade tak yg 3trimester kne kencing manis?ape solution ibu²?

Boleh bantu

2 Các câu trả lời

Jaga pemakanan sis. Tahan dulu mengidam manis2. Kalau tak awk kena makan ubat nanti dan high chances dapat kencing manis pospartum tinggi.

7mo trước

Sis, kalau rajin, tgk link saya ni ada detail apa sy buat masa pregnant sampai skrg ya. Goodluck sis. https://community.theasianparent.com/q/moms-disebabkan-ada-ibu2-kat-sini-struggling-with-diet-di-diagnose-gdm-saja-n/5179709?d=mobile&ct=q&share=true