DOKTOR SAH KAN ADA JANGKITAN KUMAN PADA PUNDI KENCING

Boleh bagi tau tak apa perlu saya buat sebab doktor sah kn saya ada mengalami kuman pada pundi kencing dan saya tengah mengandung baru sebulan lebih...saya jumpa doktor sebab saya x tahan sngt bahagian ari-ari saya sakit rasa keras perut lepas tu pedih2 d dlm...sya risau kandungan sya terjejas...dan apabila sya berjumpa doktor tu d sah kn sya mengalami kuman pd pundi kencing dan di bagi ubat antibiotik 2 biji 3 kali sehari mksudnya dlm 3 hari sya kena habiskn ubat tu...patut kh sya ambil antibiotik dan tkda kesan pda baby ke...

1 Trả lời

Ambil antibiotik tu utk bunuh kuman, tak effect pada baby. Kalau tak mkn and jangkitan makin serious then mmg akan effect baby. So please makan ubat yea, ikut nasihat Doktor 😊

5y trước

Okey thank you so much sis....saya harap saya kekal sihat dan ikut sahaja apa yg terbaik utk kandungan sya yg first niy....tq 💋